کاویانی, بهزاد, هاشم آبادی, داود, خیاطی بابایی, سارا, یوسفی, زهرا. (1400). تأثیر شرایط و دمای خشک‌کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), 33-44. doi: 10.30495/qafj.2021.1943058.1012
بهزاد کاویانی; داود هاشم آبادی; سارا خیاطی بابایی; زهرا یوسفی. "تأثیر شرایط و دمای خشک‌کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 2, 1400, 33-44. doi: 10.30495/qafj.2021.1943058.1012
کاویانی, بهزاد, هاشم آبادی, داود, خیاطی بابایی, سارا, یوسفی, زهرا. (1400). 'تأثیر شرایط و دمای خشک‌کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), pp. 33-44. doi: 10.30495/qafj.2021.1943058.1012
کاویانی, بهزاد, هاشم آبادی, داود, خیاطی بابایی, سارا, یوسفی, زهرا. تأثیر شرایط و دمای خشک‌کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 1(2): 33-44. doi: 10.30495/qafj.2021.1943058.1012


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب