1.

تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس

صفحه 1-8
اشرف کریمی نیک؛ وحید دریجانی

2.

تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور

صفحه 9-15
امین رضا جمشیدی؛ مهدی مظفری لقا؛ محسن محسنی

3.

بررسی آلودگی باکتریایی ناشی از اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در شیرینی خامه ایی عرضه شده در قنادیهای غرب شهر تهران

صفحه 16-23
نازنین خاکی پور؛ بهروز دست پیمان

4.

مقایسه ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس گیاه بکرایی سالم و بکرایی آلوده به بیماری جاروک لیموترش در منطقه ریگان بم

صفحه 24-32
زربانو غلامشاهی؛ عنایت اله شیخ حسینی

5.

تأثیر شرایط و دمای خشک‌کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana)

صفحه 33-44
بهزاد کاویانی؛ داود هاشم آبادی؛ سارا خیاطی بابایی؛ زهرا یوسفی

6.

افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیره‌سازی

صفحه 45-53
اشرف کریمی نیک؛ بابک خیرخواه؛ حسام زنده دل مقدم

7.

استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات

صفحه 54-69
محبوبه دهقانی؛ مریم کاظمی پور؛ مهدی انصاری؛ مهدی شهیدی زندی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب