ربانی فرد, محبوبه, طباطبائیان نیم آورد, جواد, شرافتی چالشتری, رضا. (1400). بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), 87-102. doi: 10.30495/jfm.2021.1919469.1693
محبوبه ربانی فرد; جواد طباطبائیان نیم آورد; رضا شرافتی چالشتری. "بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 3, 1400, 87-102. doi: 10.30495/jfm.2021.1919469.1693
ربانی فرد, محبوبه, طباطبائیان نیم آورد, جواد, شرافتی چالشتری, رضا. (1400). 'بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), pp. 87-102. doi: 10.30495/jfm.2021.1919469.1693
ربانی فرد, محبوبه, طباطبائیان نیم آورد, جواد, شرافتی چالشتری, رضا. بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 8(3): 87-102. doi: 10.30495/jfm.2021.1919469.1693


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب