1.

مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398

صفحه 1-9
رضا موسوی؛ ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان

2.

بررسی ویژگی‌های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی

صفحه 10-17
علی داوری؛ وحید حکیم زاده؛ الهام مهدیان؛ مصطفی شهیدی

3.

تاثیر نور ماوراء بنفش بر تولید رنگدانه و خصوصیات مورفولوژیکی قارچ موناسکوس پورپورئوس

صفحه 18-29
آسیه پهلوانی نژاد؛ مهشید جهادی؛ نفیسه سادات نقوی؛ محمد علی ضیاء

4.

بررسی فراوانی سویه‌های استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی آن‌ها در اصفهان در سال 95-1394

صفحه 30-43
سینا مباشری زاده؛ لاله هویدا؛ بهروز عطایی؛ سودابه رستمی؛ عباس داعی

5.

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تنوع درون گونه‌ای سویه‌های Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR

صفحه 44-60
دینا شهرام پور؛ مرتضی خمیری؛ محبوبه کشیری؛ سید محمد علی رضوی

6.

بررسی تاثیر آرد برنج بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ

صفحه 61-73
فرناز نبی زاده؛ پانیذ زین ساز

7.

ارزیابی آلودگی برخی از ادویه‌های پرمصرف ایران و کاهش بار میکروبی به روش پرتودهی با اشعه‌ ماورای بنفش

صفحه 74-86
بهروز اکبری؛ فائزه شیرخان؛ معصومه سام «نژاد

8.

بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی

صفحه 87-102
محبوبه ربانی فرد؛ جواد طباطبائیان نیم آورد؛ رضا شرافتی چالشتری

9.

شناسنامه علمی و مقالات شماره پاییز 1400

صفحه 1-102

10.

اسامی داوران مقالات پاییز 1400



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب