زند, نازنین, عیوض زاده, اورنگ, صدیقی, رضا. (1400). اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکت‌های انعطاف‌پذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(3), 57-74. doi: 10.30495/qafj.2022.1944238.1016
نازنین زند; اورنگ عیوض زاده; رضا صدیقی. "اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکت‌های انعطاف‌پذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 3, 1400, 57-74. doi: 10.30495/qafj.2022.1944238.1016
زند, نازنین, عیوض زاده, اورنگ, صدیقی, رضا. (1400). 'اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکت‌های انعطاف‌پذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(3), pp. 57-74. doi: 10.30495/qafj.2022.1944238.1016
زند, نازنین, عیوض زاده, اورنگ, صدیقی, رضا. اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکت‌های انعطاف‌پذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 1(3): 57-74. doi: 10.30495/qafj.2022.1944238.1016


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب