1.

مقایسه اثرات استفاده از ایمونوپروپوفیت و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه گوشتی

صفحه 1-13
ایمان فدوی اردستانی؛ مرتضی مهری؛ فاطمه شیرمحمد

2.

مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا

صفحه 16-30
راضیه بهزادمهر؛ مریم بیگمی؛ سعیده سعیدی

3.

گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر

صفحه 31-35
خدیجه سراوانی؛ انته آ رمضان نژاد؛ ایده برادران کیال

4.

بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره‌های گیاهان دارویی کهورک ( Prosopis farcta L.) و تاتوره (Datura stramonium L.) روی سالمونلا تیفی‌موریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور در شهرستان زابل

صفحه 36-45
مهدی جهانتیغ؛ مریم بیگمی؛ زینب محکمی؛ سعیده سعیدی

5.

کاربرد بیوسورفکتانت‌ها در نگهداری مواد غذایی

صفحه 46-56
علی صالحی نسب؛ آسیه صابر نژاد؛ مهدی حسن شاهیان

6.

اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکت‌های انعطاف‌پذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز

صفحه 57-74
نازنین زند؛ اورنگ عیوض زاده؛ رضا صدیقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب