فرامرزی دوزین, روح الله, کریمی, افشین, کریمی‌, احسان, اسکوئیان, احسان, قاسمی, محسن. (1400). بررسی مقایسه‌ای خواص فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی عصاره گیاهان شوید، زیره سیاه، بومادران و میخک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), 43-58. doi: 10.30495/ejmp.2021.1936350.1644
روح الله فرامرزی دوزین; افشین کریمی; احسان کریمی‌; احسان اسکوئیان; محسن قاسمی. "بررسی مقایسه‌ای خواص فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی عصاره گیاهان شوید، زیره سیاه، بومادران و میخک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 4, 1400, 43-58. doi: 10.30495/ejmp.2021.1936350.1644
فرامرزی دوزین, روح الله, کریمی, افشین, کریمی‌, احسان, اسکوئیان, احسان, قاسمی, محسن. (1400). 'بررسی مقایسه‌ای خواص فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی عصاره گیاهان شوید، زیره سیاه، بومادران و میخک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), pp. 43-58. doi: 10.30495/ejmp.2021.1936350.1644
فرامرزی دوزین, روح الله, کریمی, افشین, کریمی‌, احسان, اسکوئیان, احسان, قاسمی, محسن. بررسی مقایسه‌ای خواص فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی عصاره گیاهان شوید، زیره سیاه، بومادران و میخک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 9(4): 43-58. doi: 10.30495/ejmp.2021.1936350.1644


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب