1.

ارزیابی فیتوشیمیایی جمعیت‌های مختلف گونه‌ Tanacetum pinnatum در رویشگاه‌های طبیعی با استفاده از روش‌های چند متغیره

صفحه 1-17
فاطمه السادات سری؛ محمدباقر رضایی؛ عباس قمری زارع؛ حسنعلی نقدی بادی؛ علی مهرآفرین

2.

بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی ترکیبات طبیعی موجود در اسانس و عصارۀ گیاه دارویی Epilobium hirsutum L. به روش‌های مختلف کروماتوگرافی و طیف سنجی

صفحه 18-32
فاطمه السادات تفریشی؛ محبوبه طاهرخانی

3.

بررسی تنوع فیتوشیمیایی ترکیبات اسانس گونه دارویی Salvia sharifii Rech. f. & Esfand. در رویشگاه‌های مختلف استان هرمزگان

صفحه 33-47
علیرضا یاوری

4.

بررسی مقایسه‌ای خواص فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی عصاره گیاهان شوید، زیره سیاه، بومادران و میخک

صفحه 43-58
روح الله فرامرزی دوزین؛ افشین کریمی؛ احسان کریمی‌؛ احسان اسکوئیان؛ محسن قاسمی

5.

بررسی فیتوشیمیایی اسانس و اثر تیمارهای مختلف بر شکستن خواب و تحریک جوانه‌زنی بذر .Salvia sahendica Boiss. & Buhse

صفحه 59-72
احد هدایتی؛ فاطمه آقامحسنی؛ الناز نوروزی؛ سیاوش همتی؛ میرسجاد میریوسف زاده؛ زهرا باقری؛ شبنم میر یوسف زاده؛ محمد حسین میرجلیلی

6.

بررسی پاسخ‌های رشدی، عملکردی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی .Valeriana officinalis L به کاربرد کود‌های اوره، نیتروکسین و فسفات بارور-2

صفحه 73-92
مهدی حیدری رهنی؛ محمد نصری؛ یوسف فیلی زاده؛ پورنگ کسرایی؛ پژمان آزادی

7.

بررسی فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و مهارکنندگی آنزیمی عصاره‌های مختلف گیاه دارویی .Salvia hypoleuca Benth

صفحه 93-109
بهور اصغری؛ سودابه مفاخری؛ مجید قربانی نهوجی

8.

ارزیابی و مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی، محتوای فنل و فلاونوئید عصاره گیاه ‌دارویی Artemisia annua L. تحت تاثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن

صفحه 115-132
آتنا محمدی نیا سماکوش؛ حسین مرادی؛ مجتبی اسماعیل زاده؛ فاطمه دواتگر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب