نوری صفت, فاطمه, ناطقی, لیلا, زارعی, حامد. (1400). مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4 (44) زمستان), 1-14. doi: 10.30495/jfh.2022.1948677.1336
فاطمه نوری صفت; لیلا ناطقی; حامد زارعی. "مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 4 (44) زمستان, 1400, 1-14. doi: 10.30495/jfh.2022.1948677.1336
نوری صفت, فاطمه, ناطقی, لیلا, زارعی, حامد. (1400). 'مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4 (44) زمستان), pp. 1-14. doi: 10.30495/jfh.2022.1948677.1336
نوری صفت, فاطمه, ناطقی, لیلا, زارعی, حامد. مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 11(4 (44) زمستان): 1-14. doi: 10.30495/jfh.2022.1948677.1336


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب