1.

مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو

صفحه 1-14
فاطمه نوری صفت؛ لیلا ناطقی؛ حامد زارعی

2.

بررسی میزان آگاه کارکنان قنادی های شیراز در مورد بهداشت مواد غذایی و عملکرد آن‌ها

صفحه 15-29
علی اصغر مسیحی نژاد؛ مجتبی بنیادیان؛ محمد معتمدی فر

3.

اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروب‌های منتقله از غذا

صفحه 31-44
تابان عابدی؛ نارملا آصفی؛ شهرام حنیفیان؛ سحر دهقان

4.

مطالعه سمیت سلولی عصاره اسپیرولیناپلاتنسیس بر سلول‌های سرطانی معده و پروستات

صفحه 45-53
فاطمه خداوردی پور؛ علی شریف زاده

5.

بررسی، شناسایی و اندازه‌گیری آفت‌کش‌ها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز

صفحه 55-71
سارا نیک مرام؛ سهیلا محمدیاری؛ جعفر ابوالحسنی؛ محمد ابراهیم رمضانی؛ اصغر ریاضتی

6.

اثر مهاری اندوفیت‌های گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه و کریپتوکوکوس نئوفورمنس

صفحه 73-88
علی میرعباسی نجف آبادی؛ سمیه شاهرخ شهرکی؛ اعظم مختاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب