تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,802,067 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,844,458 |
1. | مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو | |
صفحه 1-14 | ||
فاطمه نوری صفت؛ لیلا ناطقی؛ حامد زارعی | ||
2. | بررسی میزان آگاه کارکنان قنادی های شیراز در مورد بهداشت مواد غذایی و عملکرد آنها | |
صفحه 15-29 | ||
علی اصغر مسیحی نژاد؛ مجتبی بنیادیان؛ محمد معتمدی فر | ||
3. | اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروبهای منتقله از غذا | |
صفحه 31-44 | ||
تابان عابدی؛ نارملا آصفی؛ شهرام حنیفیان؛ سحر دهقان | ||
4. | مطالعه سمیت سلولی عصاره اسپیرولیناپلاتنسیس بر سلولهای سرطانی معده و پروستات | |
صفحه 45-53 | ||
فاطمه خداوردی پور؛ علی شریف زاده | ||
5. | بررسی، شناسایی و اندازهگیری آفتکشها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز | |
صفحه 55-71 | ||
سارا نیک مرام؛ سهیلا محمدیاری؛ جعفر ابوالحسنی؛ محمد ابراهیم رمضانی؛ اصغر ریاضتی | ||
6. | اثر مهاری اندوفیتهای گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه و کریپتوکوکوس نئوفورمنس | |
صفحه 73-88 | ||
علی میرعباسی نجف آبادی؛ سمیه شاهرخ شهرکی؛ اعظم مختاری | ||