| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,610,100 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,290,538 |
| 1. | مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو | |
| صفحه 1-14 | ||
| فاطمه نوری صفت؛ لیلا ناطقی؛ حامد زارعی | ||
| 2. | بررسی میزان آگاه کارکنان قنادی های شیراز در مورد بهداشت مواد غذایی و عملکرد آنها | |
| صفحه 15-29 | ||
| علی اصغر مسیحی نژاد؛ مجتبی بنیادیان؛ محمد معتمدی فر | ||
| 3. | اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروبهای منتقله از غذا | |
| صفحه 31-44 | ||
| تابان عابدی؛ نارملا آصفی؛ شهرام حنیفیان؛ سحر دهقان | ||
| 4. | مطالعه سمیت سلولی عصاره اسپیرولیناپلاتنسیس بر سلولهای سرطانی معده و پروستات | |
| صفحه 45-53 | ||
| فاطمه خداوردی پور؛ علی شریف زاده | ||
| 5. | بررسی، شناسایی و اندازهگیری آفتکشها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز | |
| صفحه 55-71 | ||
| سارا نیک مرام؛ سهیلا محمدیاری؛ جعفر ابوالحسنی؛ محمد ابراهیم رمضانی؛ اصغر ریاضتی | ||
| 6. | اثر مهاری اندوفیتهای گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه و کریپتوکوکوس نئوفورمنس | |
| صفحه 73-88 | ||
| علی میرعباسی نجف آبادی؛ سمیه شاهرخ شهرکی؛ اعظم مختاری | ||