ولی عبدالرحمن الجاف, جوان, حنیفیان, شهرام. (1401). اثر افزودن اسانس‌های ترخون و مرزه بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخ‌کرده گاو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), 30-43. doi: 10.30495/jfm.2022.1945196.1745
جوان ولی عبدالرحمن الجاف; شهرام حنیفیان. "اثر افزودن اسانس‌های ترخون و مرزه بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخ‌کرده گاو". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 4, 1401, 30-43. doi: 10.30495/jfm.2022.1945196.1745
ولی عبدالرحمن الجاف, جوان, حنیفیان, شهرام. (1401). 'اثر افزودن اسانس‌های ترخون و مرزه بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخ‌کرده گاو', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), pp. 30-43. doi: 10.30495/jfm.2022.1945196.1745
ولی عبدالرحمن الجاف, جوان, حنیفیان, شهرام. اثر افزودن اسانس‌های ترخون و مرزه بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخ‌کرده گاو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 9(4): 30-43. doi: 10.30495/jfm.2022.1945196.1745


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب