1.

شناسنامه علمی مجله


2.

اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی آب انگور قرمز

صفحه 1-17
محمد گلی؛ مرضیه طاهری؛ شریفه شاهی

3.

ردیابی و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های لیستریا مونوسایتوژنژ جدا شده از کشک و پنیر

صفحه 18-29
راحیل کیانپور برجویی؛ حسن ممتاز؛ لیدا لطف الهی؛ زهرا بم زاده

4.

اثر افزودن اسانس‌های ترخون و مرزه بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخ‌کرده گاو

صفحه 30-43
جوان ولی عبدالرحمن الجاف؛ شهرام حنیفیان

5.

بررسی لاکتوباسیل های جدا سازی شده از پنیر سنتی مراغه و بررسی قدرت تولید اسید توسط آنها در زمان و دماهای مختلف

صفحه 44-55
امید میرزائی تاش؛ محمدعلی شب خیز

6.

معرفی مخلوطی بهینه از عصاره‌های مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس

صفحه 56-73
سیدجواد ندافی؛ علی محمدی ثانی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ رضا کاراژیان

7.

بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تری‌سدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفی‌موریوم جدا شده از طیور

صفحه 74-88
مینا احمدپور؛ محمد حسین موثق؛ سمیه حسین زاده

8.

مطالعه شیوع، مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتور های حدت در ایزوله های پسودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گوشت خام

صفحه 89-99
منیژه رضالو؛ عباسعلی مطلبی؛ زهره مشاک؛ سید امیر علی انوار

9.

ارزیابی آلودگی شیر خام و کره غیر پاستوریزه محلی شهر آمل به لیستریا مونوسیتوژنز و تعیین مقاومت آنتی‌بیوتیکی آن ها

صفحه 107-114
نگین نجفی؛ مهدی شریفی سلطانی؛ عاطفه بزرگی ماکرانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب