حاتمی, رقیه, جعفری زاده مالمیری, هدا, جوادی, افشین, انرجان, نویده. (1402). استخراج عصاره بره‌موم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), 1-13. doi: 10.30495/jfm.2022.1945652.1747
رقیه حاتمی; هدا جعفری زاده مالمیری; افشین جوادی; نویده انرجان. "استخراج عصاره بره‌موم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 1, 1402, 1-13. doi: 10.30495/jfm.2022.1945652.1747
حاتمی, رقیه, جعفری زاده مالمیری, هدا, جوادی, افشین, انرجان, نویده. (1402). 'استخراج عصاره بره‌موم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), pp. 1-13. doi: 10.30495/jfm.2022.1945652.1747
حاتمی, رقیه, جعفری زاده مالمیری, هدا, جوادی, افشین, انرجان, نویده. استخراج عصاره بره‌موم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 10(1): 1-13. doi: 10.30495/jfm.2022.1945652.1747


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب