1.

شناسنامه علمی مجله


2.

استخراج عصاره بره‌موم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی

صفحه 1-13
رقیه حاتمی؛ هدا جعفری زاده مالمیری؛ افشین جوادی؛ نویده انرجان

3.

شیوع و ژنوتایپینگ سویه‌های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از نمونه‌های شیر خام

صفحه 14-26
سید محمدحسین حجت؛ محمدحسین مرحمتی زاده

4.

تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی دسر لبنی شکلاتی کم کالری

صفحه 27-46
امین سید محمودزاده؛ آسیه احمدی؛ فاطمه کیانی علی آبادی

5.

فراوانی ژن‌های اتصال در ایزوله‌های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از فراورده‌های لبنی در شهرستان شهرکرد

صفحه 47-58
رسول پژوهش؛ الهه تاج بخش؛ حسن ممتاز؛ ابراهیم رحیمی

6.

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد‌قارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده

صفحه 59-70
فاطمه جعفری کوشکقاضی؛ علیرضا صادقی؛ مهران اعلمی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ دل آسا رحیمی گلوگاهی

7.

مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایه‌های انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی

صفحه 71-79
فردین کوهی؛ حمید میرزائی؛ یوسف نامی؛ جلیل خندقی؛ افشین جوادی

8.

بررسی اثر پلاسمای سرد ضد سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در گلاب

صفحه 80-87
زینب رحمانی؛ فاطمه محمدی؛ رضا شرافتی چالشتری

9.

بررسی توانایی رشد لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد

صفحه 88-97
مرجان السادات موسوی؛ محمد حجت الاسلامی؛ زینب السادات ابراهیم زاده موسوی؛ حسین کیانی؛ سید محمد علی جلالی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب