محمد ده چشمه, ندا, قاسمی پیربلوطی, عبدالله, آقابراری, بهزاد, حامدی, بهزاد. (1394). ترکیبات اسانس، خاصیت ضدباکتریایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس اکوتیپ‌های مختلف Nigella sativa L. در رویشگاه‌های مختلف ایران. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), 58-68. doi: 10.30495/ejmp.2016.694503
ندا محمد ده چشمه; عبدالله قاسمی پیربلوطی; بهزاد آقابراری; بهزاد حامدی. "ترکیبات اسانس، خاصیت ضدباکتریایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس اکوتیپ‌های مختلف Nigella sativa L. در رویشگاه‌های مختلف ایران". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 4, 1394, 58-68. doi: 10.30495/ejmp.2016.694503
محمد ده چشمه, ندا, قاسمی پیربلوطی, عبدالله, آقابراری, بهزاد, حامدی, بهزاد. (1394). 'ترکیبات اسانس، خاصیت ضدباکتریایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس اکوتیپ‌های مختلف Nigella sativa L. در رویشگاه‌های مختلف ایران', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), pp. 58-68. doi: 10.30495/ejmp.2016.694503
محمد ده چشمه, ندا, قاسمی پیربلوطی, عبدالله, آقابراری, بهزاد, حامدی, بهزاد. ترکیبات اسانس، خاصیت ضدباکتریایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس اکوتیپ‌های مختلف Nigella sativa L. در رویشگاه‌های مختلف ایران. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 3(4): 58-68. doi: 10.30495/ejmp.2016.694503


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب