1.

بررسی اثر تنش خشکی بلندمدت بر کمیت و کیفیت اسانس گونه‌های مختلف جنس Thymus spp

صفحه 1-14
بهروز شیران؛ کاظم یوسف زاده؛ سعدالله هوشمند؛ حسین زینلی؛ جواد هادیان؛ محمد مهدی قیصری

2.

مقایسه ترکیب‌های شیمیایی اسانس و آناتومی برگ گونه Mentha x piperita L. در دو مرحله رویشی و گلدهی

صفحه 15-27
روح‌انگیز عباس عظیمی؛ محمدباقر رضایی؛ جایمند کامکار

3.

بررسی اثر شوری و اسید‌سالیسیلیک بر فعالیت آنزیم فنیل‌آلانین آمونیالیاز و ترکیبات فنیل‌پروپانوئیدی گیاه دارویی Cynara scolymus L. در شرایط درون ‌شیشه‌ای

صفحه 28-39
سحر زمانی؛ عظیم قاسم نژاد؛ مهدی علیزاده؛ مهران اعلمی

4.

بررسی نیازهای اکولوژیکی، طیف فلورستیک، فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های مختلف گیاه دارویی Nepeta cataria L. در استان‌های گلستان و مازندران

صفحه 40-57
معصومه مازندرانی؛ محمد قاسمعلی؛ محمد غفوریان

5.

ترکیبات اسانس، خاصیت ضدباکتریایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس اکوتیپ‌های مختلف Nigella sativa L. در رویشگاه‌های مختلف ایران

صفحه 58-68
ندا محمد ده چشمه؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ بهزاد آقابراری؛ بهزاد حامدی

6.

بررسی کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی Hyssopus officinails L. در شرایط مختلف طبیعی و مزرعه (نور مازندران)

صفحه 69-78
سیده‌خدیجه مهدوی؛ مریم سالار؛ حسن قلیچ نیا

7.

بررسی و مقایسه ترکیب‌های شیمیایی اسانس اندام‌های مختلف گیاه Helichrysum pallasii (Spreng.) Ledeb. در رویشگاه طبیعی استان تهران

صفحه 79-85
مهردخت نجف پور نوایی؛ مهدی میرزا؛ علی غفرانی پناه

8.

ارزیابی و مقایسه عملکرد آنتی‌اکسیدانی اندام‌های مختلف دو گونه (Hyoscyamus niger L. و Hyoscyamus kurdicus Bornm.) در رویشگاه‌های مختلف استان اردبیل

صفحه 86-98
پریا مهدی؛ مه لقا قربانلی؛ فرزانه عظیمی مطعم


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب