محتشمی, رهام. (1401). تأثیر اسمو و هیدروپرایمینگ و قطع آبیاری در مرحله گلدهی بر شاخص‌های جوانه‌زنی عدس (Lense culinaris L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(42), 24-34. doi: 10.30495/jsr.2022.1962137.1237
رهام محتشمی. "تأثیر اسمو و هیدروپرایمینگ و قطع آبیاری در مرحله گلدهی بر شاخص‌های جوانه‌زنی عدس (Lense culinaris L.)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 42, 1401, 24-34. doi: 10.30495/jsr.2022.1962137.1237
محتشمی, رهام. (1401). 'تأثیر اسمو و هیدروپرایمینگ و قطع آبیاری در مرحله گلدهی بر شاخص‌های جوانه‌زنی عدس (Lense culinaris L.)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(42), pp. 24-34. doi: 10.30495/jsr.2022.1962137.1237
محتشمی, رهام. تأثیر اسمو و هیدروپرایمینگ و قطع آبیاری در مرحله گلدهی بر شاخص‌های جوانه‌زنی عدس (Lense culinaris L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 12(42): 24-34. doi: 10.30495/jsr.2022.1962137.1237


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب