Shakerardekani, Ahmad, Fathi, Fereshteh, Alipour, Hamid. (1401). A Review of Pistachio Kernel Composition during Fruit Ripening. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4), 301-311. doi: 10.22034/jon.2022.1963848.1189
Ahmad Shakerardekani; Fereshteh Fathi; Hamid Alipour. "A Review of Pistachio Kernel Composition during Fruit Ripening". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 4, 1401, 301-311. doi: 10.22034/jon.2022.1963848.1189
Shakerardekani, Ahmad, Fathi, Fereshteh, Alipour, Hamid. (1401). 'A Review of Pistachio Kernel Composition during Fruit Ripening', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4), pp. 301-311. doi: 10.22034/jon.2022.1963848.1189
Shakerardekani, Ahmad, Fathi, Fereshteh, Alipour, Hamid. A Review of Pistachio Kernel Composition during Fruit Ripening. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 13(4): 301-311. doi: 10.22034/jon.2022.1963848.1189


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب