مظفری, مهسا, حسینی, ابراهیم. (1402). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت تولید شده با ارزن و جو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4(زمستان)), 45-57. doi: 10.30495/jfst.2021.1930306.1721
مهسا مظفری; ابراهیم حسینی. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت تولید شده با ارزن و جو". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 4(زمستان), 1402, 45-57. doi: 10.30495/jfst.2021.1930306.1721
مظفری, مهسا, حسینی, ابراهیم. (1402). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت تولید شده با ارزن و جو', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4(زمستان)), pp. 45-57. doi: 10.30495/jfst.2021.1930306.1721
مظفری, مهسا, حسینی, ابراهیم. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت تولید شده با ارزن و جو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(4(زمستان)): 45-57. doi: 10.30495/jfst.2021.1930306.1721


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب