1.

جداسازی اگزوپلی‌ساکاریدهای باسیلوس‌های خاک مناطق‌کویری و اثر آنها بر کیفیت ماست قالبی طی زمان نگهداری در سرما

صفحه 1-13
سید ابراهیم موسوی؛ محمدحسین مرحمتی زاده؛ غلامحسین محبی

2.

تأثیر نوع و مقدار اینولین‌های استخراج‌شده از منابع مختلف بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم‌چرب

صفحه 15-27
ساناز پیرایش؛ آتوسا فرخ

3.

مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا

صفحه 29-43
مهدی شهریاری نور؛ فاتن دیوسر؛ فریماه خوشابری؛ سیده مرضیه میراحمدی؛ زهرا بابایی کسمایی

4.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت تولید شده با ارزن و جو

صفحه 45-57
مهسا مظفری؛ ابراهیم حسینی

5.

بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام سنتی و صنعتی تولید شده در شهرستان فسا طی سال 1398

صفحه 59-70
زینب عسکری؛ درنوش جعفرپور

6.

بررسی اثر پاداکسندگیپلی‌فنول‌هایآزاد و نانوریزپوشانیشده کنجد بر تغییرات ساختار اسیدهای چرب روغن ماهی‌کیلکا در شرایط تسریع شده

صفحه 71-90
رضا اسماعیل زاده کناری؛ راضیه رضوی

7.

مقایسه و ارزیابی‌خواص عملکردی، ترکیب اسیدهای‌آمینه و شاخص شیمیایی پروتئین‌های‌آبکافتی تولیدشده از منابع مختلف ضایعات (ماهی، مرغ و میگو) به روش آنزیمی

صفحه 91-105
سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه

8.

اثر‌اتمسفر‌اصلاح شده و‌ اسانس‌های زنجبیل و زیره ‌بر‌جمعیت میکروبی و خواص‌ارگانولپتیکی‌کلوچه سنتی اهواز

صفحه 107-125
مدیا خسروی بختیاری؛ نازنین زند

9.

بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتری‌های بیماری‌زای شاخص

صفحه 127-138
علی سرداریان؛ اسماعیل عطای صالحی؛ اکرم آریان فر؛ رضا صفری

10.

شناسایی‌ترکیبات شیمیایی‌موجود در اسانس‌گیاه مریم‌گلی‌اصفهانی (Salvia reuterana Bios) و بررسی‌خواص‌آنتی‌میکروبی-آنتی‌اکسیدانی، محتوی فنولی و فلاونوئیدی‌کل عصاره گیاه

صفحه 139-149
محمدحسن محمدی؛ بهنام مهدوی؛ هاشم اخلاقی فیض آباد؛ حدیث فرمانبر جعفرآبادی

11.

بررسی فعالیت ضد‌میکروبی و ویژگی‌های پروتئین‌های‌هیدرولیز شده ضایعات ماهی‌طلال با استفاده از آنزیم‌های‌تجاری

صفحه 151-161
کمیل حسنی؛ پیمان آریایی؛ محمد احمدی

12.

تاثیر نانوامولسیون‌های حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در فرمولاسیون سس‌مایونز پروبیوتیک غنی‌شده با پودر‌کلم بروکلی

صفحه 163-176
مرجان رضاخان؛ تکتم مستقیم

13.

مدل‌سازی و بررسی‌خصوصیات‌کیفی‌کیک‌حاوی فیبر‌تفاله سیب‌ با استفاده از شبکه‌های‌عصبی‌مصنوعی

صفحه 177-193
مریم ثابت قدم؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ اکرم شریفی؛ احمد پدرام نیا؛ محمد آرمین

14.

ریز‌پوشانی‌آستاگزانتین با روش‌توده‌ای شدن مرکب ژلاتین و صمغ عربی

صفحه 195-205
آرینا احمدی؛ نادر حبیبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب