خسروی بختیاری, مدیا, زند, نازنین. (1402). اثر‌اتمسفر‌اصلاح شده و‌ اسانس‌های زنجبیل و زیره ‌بر‌جمعیت میکروبی و خواص‌ارگانولپتیکی‌کلوچه سنتی اهواز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4(زمستان)), 107-125. doi: 10.30495/jfst.2021.1933783.1729
مدیا خسروی بختیاری; نازنین زند. "اثر‌اتمسفر‌اصلاح شده و‌ اسانس‌های زنجبیل و زیره ‌بر‌جمعیت میکروبی و خواص‌ارگانولپتیکی‌کلوچه سنتی اهواز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 4(زمستان), 1402, 107-125. doi: 10.30495/jfst.2021.1933783.1729
خسروی بختیاری, مدیا, زند, نازنین. (1402). 'اثر‌اتمسفر‌اصلاح شده و‌ اسانس‌های زنجبیل و زیره ‌بر‌جمعیت میکروبی و خواص‌ارگانولپتیکی‌کلوچه سنتی اهواز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4(زمستان)), pp. 107-125. doi: 10.30495/jfst.2021.1933783.1729
خسروی بختیاری, مدیا, زند, نازنین. اثر‌اتمسفر‌اصلاح شده و‌ اسانس‌های زنجبیل و زیره ‌بر‌جمعیت میکروبی و خواص‌ارگانولپتیکی‌کلوچه سنتی اهواز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(4(زمستان)): 107-125. doi: 10.30495/jfst.2021.1933783.1729


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب