رضاخان, مرجان, مستقیم, تکتم. (1402). تاثیر نانوامولسیون‌های حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در فرمولاسیون سس‌مایونز پروبیوتیک غنی‌شده با پودر‌کلم بروکلی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4(زمستان)), 163-176. doi: 10.30495/jfst.2022.1901908.1646
مرجان رضاخان; تکتم مستقیم. "تاثیر نانوامولسیون‌های حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در فرمولاسیون سس‌مایونز پروبیوتیک غنی‌شده با پودر‌کلم بروکلی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 4(زمستان), 1402, 163-176. doi: 10.30495/jfst.2022.1901908.1646
رضاخان, مرجان, مستقیم, تکتم. (1402). 'تاثیر نانوامولسیون‌های حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در فرمولاسیون سس‌مایونز پروبیوتیک غنی‌شده با پودر‌کلم بروکلی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4(زمستان)), pp. 163-176. doi: 10.30495/jfst.2022.1901908.1646
رضاخان, مرجان, مستقیم, تکتم. تاثیر نانوامولسیون‌های حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در فرمولاسیون سس‌مایونز پروبیوتیک غنی‌شده با پودر‌کلم بروکلی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(4(زمستان)): 163-176. doi: 10.30495/jfst.2022.1901908.1646


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب