Shakerardekani, Ahmad, Etemadi, Farzaneh. (1402). The Effect of Spirulina Algae Enrichment on the Quality of Pistachio Butter. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2), 163-171. doi: 10.22034/jon.2023.1967656.1196
Ahmad Shakerardekani; Farzaneh Etemadi. "The Effect of Spirulina Algae Enrichment on the Quality of Pistachio Butter". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 2, 1402, 163-171. doi: 10.22034/jon.2023.1967656.1196
Shakerardekani, Ahmad, Etemadi, Farzaneh. (1402). 'The Effect of Spirulina Algae Enrichment on the Quality of Pistachio Butter', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2), pp. 163-171. doi: 10.22034/jon.2023.1967656.1196
Shakerardekani, Ahmad, Etemadi, Farzaneh. The Effect of Spirulina Algae Enrichment on the Quality of Pistachio Butter. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 14(2): 163-171. doi: 10.22034/jon.2023.1967656.1196


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب