ساکی, علی, زارعی, ابوالفضل, ایلا, نیما. (1401). تاثیر گلوتن ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), 68-81.
علی ساکی; ابوالفضل زارعی; نیما ایلا. "تاثیر گلوتن ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 1, 1401, 68-81.
ساکی, علی, زارعی, ابوالفضل, ایلا, نیما. (1401). 'تاثیر گلوتن ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), pp. 68-81.
ساکی, علی, زارعی, ابوالفضل, ایلا, نیما. تاثیر گلوتن ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 6(1): 68-81.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب