1.

تأثیر افزودن پودر چای ترش به جیره بر عملکرد رشد و پاسخ‌های ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت شرایط القای آسیت

صفحه 1-14
تورج احمدی؛ امیر فتاح؛ محمدحسین نعمتی

2.

اثر افزودن عصاره رزماری به رقیق‌کننده حاوی سطوح مختلف گلیسرول بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم قوچ‌های مغانی

صفحه 15-27
محمدحسین ناجی؛ ابوالقاسم لواف؛ بهزاد همتی

3.

بررسی ظرفیت بافری برخی افزودنی‌های بافری و بافر بهینه شده و تاثیر آن‌ بر فراسنجه‌های تولید گاز جیره‌های با سطوح مختلف کنسانتره

صفحه 28-42
وحید شاه صنم؛ سعید سبحانی راد؛ کامران رضا یزدی؛ پرهام مصلحی فر

4.

تعیین انرژی قابل متابولیسم و نیاز روزانه ماده خشک علوفه در شرایط نگهداری برای گوسفندان چرا کننده در مرتع سیاه پلاس (مطالعه: پارک ملی لار)

صفحه 43-56
هادی منصوری خواه؛ محمد چمنی؛ ناصر کریمی؛ قباد عسگری جعفرآباد؛ کاظم کریمی

5.

اثر استفاده از مخلوط پودر آویشن و سیر بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی مرغ تخمگذار

صفحه 57-67
محمد حیدری؛ نیما ایلا؛ مجید افشار

6.

تاثیر گلوتن ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

صفحه 68-81
علی ساکی؛ ابوالفضل زارعی؛ نیما ایلا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب