ثابت قدم, مریم, سعیدی اصل, محمد رضا, شریفی, اکرم, پدرام نیا, احمد, آرمین, محمد. (1402). مدل‌سازی و بررسی‌خصوصیات‌کیفی‌کیک‌حاوی فیبر‌تفاله سیب‌ با استفاده از شبکه‌های‌عصبی‌مصنوعی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4(زمستان)), 177-193. doi: 10.30495/jfst.2022.1941986.1761
مریم ثابت قدم; محمد رضا سعیدی اصل; اکرم شریفی; احمد پدرام نیا; محمد آرمین. "مدل‌سازی و بررسی‌خصوصیات‌کیفی‌کیک‌حاوی فیبر‌تفاله سیب‌ با استفاده از شبکه‌های‌عصبی‌مصنوعی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 4(زمستان), 1402, 177-193. doi: 10.30495/jfst.2022.1941986.1761
ثابت قدم, مریم, سعیدی اصل, محمد رضا, شریفی, اکرم, پدرام نیا, احمد, آرمین, محمد. (1402). 'مدل‌سازی و بررسی‌خصوصیات‌کیفی‌کیک‌حاوی فیبر‌تفاله سیب‌ با استفاده از شبکه‌های‌عصبی‌مصنوعی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4(زمستان)), pp. 177-193. doi: 10.30495/jfst.2022.1941986.1761
ثابت قدم, مریم, سعیدی اصل, محمد رضا, شریفی, اکرم, پدرام نیا, احمد, آرمین, محمد. مدل‌سازی و بررسی‌خصوصیات‌کیفی‌کیک‌حاوی فیبر‌تفاله سیب‌ با استفاده از شبکه‌های‌عصبی‌مصنوعی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(4(زمستان)): 177-193. doi: 10.30495/jfst.2022.1941986.1761


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب