بختیاری, محیا, شریفی, اکرم. (1403). بررسی‌خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر‌پروسس لبنه بر پایه صمغ‌کاراگینان و پکتین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1(بهار)), 1-12. doi: 10.30495/jfst.2020.1904276.1653
محیا بختیاری; اکرم شریفی. "بررسی‌خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر‌پروسس لبنه بر پایه صمغ‌کاراگینان و پکتین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 1(بهار), 1403, 1-12. doi: 10.30495/jfst.2020.1904276.1653
بختیاری, محیا, شریفی, اکرم. (1403). 'بررسی‌خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر‌پروسس لبنه بر پایه صمغ‌کاراگینان و پکتین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1(بهار)), pp. 1-12. doi: 10.30495/jfst.2020.1904276.1653
بختیاری, محیا, شریفی, اکرم. بررسی‌خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر‌پروسس لبنه بر پایه صمغ‌کاراگینان و پکتین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1403; 16(1(بهار)): 1-12. doi: 10.30495/jfst.2020.1904276.1653


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب