ملکی, محمد, آریایی, پیمان, شریفی سلطانی, مهدی. (1403). بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی‌ و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1(بهار)), 13-25. doi: 10.30495/jfst.2021.1911998.1678
محمد ملکی; پیمان آریایی; مهدی شریفی سلطانی. "بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی‌ و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 1(بهار), 1403, 13-25. doi: 10.30495/jfst.2021.1911998.1678
ملکی, محمد, آریایی, پیمان, شریفی سلطانی, مهدی. (1403). 'بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی‌ و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1(بهار)), pp. 13-25. doi: 10.30495/jfst.2021.1911998.1678
ملکی, محمد, آریایی, پیمان, شریفی سلطانی, مهدی. بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی‌ و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1403; 16(1(بهار)): 13-25. doi: 10.30495/jfst.2021.1911998.1678


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب