اسدنهال, محمدامین, صالحی, فخرالدین, رسولی, مجید. (1403). بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان‌پوشش‌داده شده با موسیلاژ دانه‌ریحان‌طی‌فرآیند‌ سرخ‌کردن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1(بهار)), 69-79. doi: 10.30495/jfst.2023.1920587.1694
محمدامین اسدنهال; فخرالدین صالحی; مجید رسولی. "بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان‌پوشش‌داده شده با موسیلاژ دانه‌ریحان‌طی‌فرآیند‌ سرخ‌کردن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 1(بهار), 1403, 69-79. doi: 10.30495/jfst.2023.1920587.1694
اسدنهال, محمدامین, صالحی, فخرالدین, رسولی, مجید. (1403). 'بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان‌پوشش‌داده شده با موسیلاژ دانه‌ریحان‌طی‌فرآیند‌ سرخ‌کردن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1(بهار)), pp. 69-79. doi: 10.30495/jfst.2023.1920587.1694
اسدنهال, محمدامین, صالحی, فخرالدین, رسولی, مجید. بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان‌پوشش‌داده شده با موسیلاژ دانه‌ریحان‌طی‌فرآیند‌ سرخ‌کردن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1403; 16(1(بهار)): 69-79. doi: 10.30495/jfst.2023.1920587.1694


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب