شاهسون تبریزی, آزاده, عطای صالحی, اسماعیل, آریان فر, اکرم, شیخ السلامی, زهرا. (1403). فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاه‌بلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1(بهار)), 27-46. doi: 10.30495/jfst.2021.1927126.1712
آزاده شاهسون تبریزی; اسماعیل عطای صالحی; اکرم آریان فر; زهرا شیخ السلامی. "فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاه‌بلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 1(بهار), 1403, 27-46. doi: 10.30495/jfst.2021.1927126.1712
شاهسون تبریزی, آزاده, عطای صالحی, اسماعیل, آریان فر, اکرم, شیخ السلامی, زهرا. (1403). 'فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاه‌بلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1(بهار)), pp. 27-46. doi: 10.30495/jfst.2021.1927126.1712
شاهسون تبریزی, آزاده, عطای صالحی, اسماعیل, آریان فر, اکرم, شیخ السلامی, زهرا. فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاه‌بلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1403; 16(1(بهار)): 27-46. doi: 10.30495/jfst.2021.1927126.1712


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب