رحیمی, مونا, الهامی راد, امیر حسین, شفافی زنوزیان, مسعود, آرمین, محمد, جعفرپور, افشین. (1403). تأثیر‌غنی‌سازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر‌ ویژگی‌های‌کیفی نودل صنعتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(تابستان)), 33-47. doi: 10.30495/jfst.2021.1935033.1732
مونا رحیمی; امیر حسین الهامی راد; مسعود شفافی زنوزیان; محمد آرمین; افشین جعفرپور. "تأثیر‌غنی‌سازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر‌ ویژگی‌های‌کیفی نودل صنعتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 2(تابستان), 1403, 33-47. doi: 10.30495/jfst.2021.1935033.1732
رحیمی, مونا, الهامی راد, امیر حسین, شفافی زنوزیان, مسعود, آرمین, محمد, جعفرپور, افشین. (1403). 'تأثیر‌غنی‌سازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر‌ ویژگی‌های‌کیفی نودل صنعتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(تابستان)), pp. 33-47. doi: 10.30495/jfst.2021.1935033.1732
رحیمی, مونا, الهامی راد, امیر حسین, شفافی زنوزیان, مسعود, آرمین, محمد, جعفرپور, افشین. تأثیر‌غنی‌سازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر‌ ویژگی‌های‌کیفی نودل صنعتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1403; 16(2(تابستان)): 33-47. doi: 10.30495/jfst.2021.1935033.1732


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب