ابراهیم زادگان, سمانه, آصفی, نارملا, ملکی, رامین, سیدلو هریس, سیدصادق. (1403). بررسی‌اثر دما و زمان بودادن دانه‌های‌کاکائو بر پلی‌فنول‌کل، ویژگی‌های شیمیایی و خصوصیات حسی پودر‌کاکائو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1(بهار)), 123-133. doi: 10.30495/jfst.2021.1938631.1748
سمانه ابراهیم زادگان; نارملا آصفی; رامین ملکی; سیدصادق سیدلو هریس. "بررسی‌اثر دما و زمان بودادن دانه‌های‌کاکائو بر پلی‌فنول‌کل، ویژگی‌های شیمیایی و خصوصیات حسی پودر‌کاکائو". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 1(بهار), 1403, 123-133. doi: 10.30495/jfst.2021.1938631.1748
ابراهیم زادگان, سمانه, آصفی, نارملا, ملکی, رامین, سیدلو هریس, سیدصادق. (1403). 'بررسی‌اثر دما و زمان بودادن دانه‌های‌کاکائو بر پلی‌فنول‌کل، ویژگی‌های شیمیایی و خصوصیات حسی پودر‌کاکائو', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1(بهار)), pp. 123-133. doi: 10.30495/jfst.2021.1938631.1748
ابراهیم زادگان, سمانه, آصفی, نارملا, ملکی, رامین, سیدلو هریس, سیدصادق. بررسی‌اثر دما و زمان بودادن دانه‌های‌کاکائو بر پلی‌فنول‌کل، ویژگی‌های شیمیایی و خصوصیات حسی پودر‌کاکائو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1403; 16(1(بهار)): 123-133. doi: 10.30495/jfst.2021.1938631.1748


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب