نصیری, مطهره, توکلی پور, حمید, صفائیان, شیلا, موسوی ندوشن, رضوان. (1403). ارزیابی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی بر‌پایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1(بهار)), 135-149. doi: 10.30495/jfst.2021.1927399.1715
مطهره نصیری; حمید توکلی پور; شیلا صفائیان; رضوان موسوی ندوشن. "ارزیابی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی بر‌پایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 1(بهار), 1403, 135-149. doi: 10.30495/jfst.2021.1927399.1715
نصیری, مطهره, توکلی پور, حمید, صفائیان, شیلا, موسوی ندوشن, رضوان. (1403). 'ارزیابی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی بر‌پایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1(بهار)), pp. 135-149. doi: 10.30495/jfst.2021.1927399.1715
نصیری, مطهره, توکلی پور, حمید, صفائیان, شیلا, موسوی ندوشن, رضوان. ارزیابی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی بر‌پایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1403; 16(1(بهار)): 135-149. doi: 10.30495/jfst.2021.1927399.1715


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب