شهدادی, فاطمه, سیدی, اعظم, فتحی, شهناز. (1403). تاثیر ژل آلوئه‌ورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو‌(Prunus armeniaca) در طی‌دوره انبارداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1(بهار)), 163-176. doi: 10.30495/jfst.2021.1941584.1759
فاطمه شهدادی; اعظم سیدی; شهناز فتحی. "تاثیر ژل آلوئه‌ورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو‌(Prunus armeniaca) در طی‌دوره انبارداری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 1(بهار), 1403, 163-176. doi: 10.30495/jfst.2021.1941584.1759
شهدادی, فاطمه, سیدی, اعظم, فتحی, شهناز. (1403). 'تاثیر ژل آلوئه‌ورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو‌(Prunus armeniaca) در طی‌دوره انبارداری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1(بهار)), pp. 163-176. doi: 10.30495/jfst.2021.1941584.1759
شهدادی, فاطمه, سیدی, اعظم, فتحی, شهناز. تاثیر ژل آلوئه‌ورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو‌(Prunus armeniaca) در طی‌دوره انبارداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1403; 16(1(بهار)): 163-176. doi: 10.30495/jfst.2021.1941584.1759


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب