میرزایی می‌آبادی, مریم, امینی فر, مهرناز, یوسفی, سیده شیما. (1403). اثر واریته و روش‌حرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی‌اکسیدانی شیره انگور. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(تابستان)), 159-174. doi: 10.30495/jfst.2022.1949400.1773
مریم میرزایی می‌آبادی; مهرناز امینی فر; سیده شیما یوسفی. "اثر واریته و روش‌حرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی‌اکسیدانی شیره انگور". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 2(تابستان), 1403, 159-174. doi: 10.30495/jfst.2022.1949400.1773
میرزایی می‌آبادی, مریم, امینی فر, مهرناز, یوسفی, سیده شیما. (1403). 'اثر واریته و روش‌حرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی‌اکسیدانی شیره انگور', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(تابستان)), pp. 159-174. doi: 10.30495/jfst.2022.1949400.1773
میرزایی می‌آبادی, مریم, امینی فر, مهرناز, یوسفی, سیده شیما. اثر واریته و روش‌حرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی‌اکسیدانی شیره انگور. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1403; 16(2(تابستان)): 159-174. doi: 10.30495/jfst.2022.1949400.1773


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب