زند, نازنین, عیوض زاده, اورنگ, کلانتری, فرناز. (1403). ارزیابی‌خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون ‌حاوی‌لاکتات سدیم نگهداری‌شده در انواع پاکت‌های‌چند‌لایه و اتمسفر‌اصلاح شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(تابستان)), 185-205. doi: 10.30495/jfst.2022.1947794.1769
نازنین زند; اورنگ عیوض زاده; فرناز کلانتری. "ارزیابی‌خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون ‌حاوی‌لاکتات سدیم نگهداری‌شده در انواع پاکت‌های‌چند‌لایه و اتمسفر‌اصلاح شده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 2(تابستان), 1403, 185-205. doi: 10.30495/jfst.2022.1947794.1769
زند, نازنین, عیوض زاده, اورنگ, کلانتری, فرناز. (1403). 'ارزیابی‌خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون ‌حاوی‌لاکتات سدیم نگهداری‌شده در انواع پاکت‌های‌چند‌لایه و اتمسفر‌اصلاح شده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(تابستان)), pp. 185-205. doi: 10.30495/jfst.2022.1947794.1769
زند, نازنین, عیوض زاده, اورنگ, کلانتری, فرناز. ارزیابی‌خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون ‌حاوی‌لاکتات سدیم نگهداری‌شده در انواع پاکت‌های‌چند‌لایه و اتمسفر‌اصلاح شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1403; 16(2(تابستان)): 185-205. doi: 10.30495/jfst.2022.1947794.1769


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب