پورظفر, زهره, الهامی راد, امیر حسین, شفافی زنوزیان, مسعود, آرمین, محمد. (1403). بهینه‌سازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1(بهار)), 47-68. doi: 10.30495/jfst.2021.1935032.1731
زهره پورظفر; امیر حسین الهامی راد; مسعود شفافی زنوزیان; محمد آرمین. "بهینه‌سازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 1(بهار), 1403, 47-68. doi: 10.30495/jfst.2021.1935032.1731
پورظفر, زهره, الهامی راد, امیر حسین, شفافی زنوزیان, مسعود, آرمین, محمد. (1403). 'بهینه‌سازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1(بهار)), pp. 47-68. doi: 10.30495/jfst.2021.1935032.1731
پورظفر, زهره, الهامی راد, امیر حسین, شفافی زنوزیان, مسعود, آرمین, محمد. بهینه‌سازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1403; 16(1(بهار)): 47-68. doi: 10.30495/jfst.2021.1935032.1731


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب