احمدی شیخ شبانی, سیده خدیجه, احمدی, سیده فاطمه, فلاح, عزیزاله. (1402). مروری بر کاربرد روغن های فرار گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی طبیعی در گوشت و فرآورده های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), -. doi: 10.30495/jfm.2023.1966900.1783
سیده خدیجه احمدی شیخ شبانی; سیده فاطمه احمدی; عزیزاله فلاح. "مروری بر کاربرد روغن های فرار گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی طبیعی در گوشت و فرآورده های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 3, 1402, -. doi: 10.30495/jfm.2023.1966900.1783
احمدی شیخ شبانی, سیده خدیجه, احمدی, سیده فاطمه, فلاح, عزیزاله. (1402). 'مروری بر کاربرد روغن های فرار گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی طبیعی در گوشت و فرآورده های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), pp. -. doi: 10.30495/jfm.2023.1966900.1783
احمدی شیخ شبانی, سیده خدیجه, احمدی, سیده فاطمه, فلاح, عزیزاله. مروری بر کاربرد روغن های فرار گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی طبیعی در گوشت و فرآورده های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 10(3): -. doi: 10.30495/jfm.2023.1966900.1783


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب