1.

ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) روی باکتری های غذازاد

سلمان حیدریان؛ مهرداد عطایی کچویی؛ صادق موسوی فرد؛ فریبرز معطر

2.

بررسی آلودگی به آفلاتوکسین M1 در کشک پاستوریزه و کشک خشک در استان اصفهان با استفاده از روش الایزا در سال 1395

گلناز ریزوندی؛ ایرج جوادی

3.

بررسی تاثیر مهاری پروبیوتیک مهندسی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد سالمونلا انتریتیدیس

مطهره اسکندری؛ عباس دوستی

4.

شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد قارچیEnterococcus faecium جدا شده از عسل طبیعی

سارا شهریاری؛ دل آسا رحیمی؛ حسین پورعبدالله؛ مریم ابراهیمی؛ علیرضا صادقی

5.

پتانسیل ضد میکروبی و ضد بیوفیلمی بیوسورفکتانت جدا شده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر باکتری های بیماریزا

فاطمه نوربخش؛ علیرضا ورپایی؛ سحر هنرمند جهرمی

6.

شیوع، الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی و فراوانی ژن‌های کد کننده انتروتوکسین در ایزوله‌های MRSA جدا شده از برخی غذاهای آماده مصرف

منوچهر مومنی شهرکی؛ سید سیاوش ساعی دهکردی؛ زهرا همتی

7.

بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره هسته‌های انگور واریته‌های ایرانی و ارزیابی تأثیر ضدمیکروبی بر روی پاتوژن‌های بیماری‌زا جدا شده از طیور

سید احمد نوربخش؛ ابراهیم رحیمی

8.

مروری بر کاربرد روغن های فرار گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی طبیعی در گوشت و فرآورده های گوشتی

سیده خدیجه احمدی شیخ شبانی؛ سیده فاطمه احمدی؛ عزیزاله فلاح


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب