جعفری راد, سارا, ناطقی, لیلا, مسلمی, معصومه, پهلوان افشاری, کیان. (1400). کاربرد پروتئین‌های هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبک‌ها جهت غنی‌سازی مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(4), 375-390.
سارا جعفری راد; لیلا ناطقی; معصومه مسلمی; کیان پهلوان افشاری. "کاربرد پروتئین‌های هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبک‌ها جهت غنی‌سازی مواد غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 4, 1400, 375-390.
جعفری راد, سارا, ناطقی, لیلا, مسلمی, معصومه, پهلوان افشاری, کیان. (1400). 'کاربرد پروتئین‌های هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبک‌ها جهت غنی‌سازی مواد غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(4), pp. 375-390.
جعفری راد, سارا, ناطقی, لیلا, مسلمی, معصومه, پهلوان افشاری, کیان. کاربرد پروتئین‌های هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبک‌ها جهت غنی‌سازی مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 1(4): 375-390.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب