1.

بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری

صفحه 291-302
لیلا کیوانفر؛ لیلا ناطقی؛ لادن رشیدی؛ رضوان پوراحمد؛ حمید رشیدی نوده

2.

مواد افزودنی پلیمر

صفحه 303-312
ماندانا زورمند؛ پیمان رجایی

3.

تولید کره کم کالری

صفحه 313-334
ماندانا زورمند؛ رضوان پوراحمد

4.

بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی

صفحه 335-348
لیلا ناطقی؛ امیر آهنگر بهان؛ عاطفه محمد قلی

5.

بررسی تاثیرحذف یونجه در جیره‌غذایی برخصوصیات لاشه بره‌های پرواری نژاد افشاری

صفحه 349-360
زهرا محبوبی؛ ناصر کریمی؛ عباس جهان بخشی

6.

کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی

صفحه 361-374
شیلا برنجی؛ زهرا غفوری نام؛ فرزانه توسلی کجانی

7.

کاربرد پروتئین‌های هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبک‌ها جهت غنی‌سازی مواد غذایی

صفحه 375-390
سارا جعفری راد؛ لیلا ناطقی؛ معصومه مسلمی؛ کیان پهلوان افشاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب