تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,625 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,440,719 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,460,018 |
1. | بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری | |
صفحه 291-302 | ||
لیلا کیوانفر؛ لیلا ناطقی؛ لادن رشیدی؛ رضوان پوراحمد؛ حمید رشیدی نوده | ||
2. | مواد افزودنی پلیمر | |
صفحه 303-312 | ||
ماندانا زورمند؛ پیمان رجایی | ||
3. | تولید کره کم کالری | |
صفحه 313-334 | ||
ماندانا زورمند؛ رضوان پوراحمد | ||
4. | بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی | |
صفحه 335-348 | ||
لیلا ناطقی؛ امیر آهنگر بهان؛ عاطفه محمد قلی | ||
5. | بررسی تاثیرحذف یونجه در جیرهغذایی برخصوصیات لاشه برههای پرواری نژاد افشاری | |
صفحه 349-360 | ||
زهرا محبوبی؛ ناصر کریمی؛ عباس جهان بخشی | ||
6. | کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی | |
صفحه 361-374 | ||
شیلا برنجی؛ زهرا غفوری نام؛ فرزانه توسلی کجانی | ||
7. | کاربرد پروتئینهای هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبکها جهت غنیسازی مواد غذایی | |
صفحه 375-390 | ||
سارا جعفری راد؛ لیلا ناطقی؛ معصومه مسلمی؛ کیان پهلوان افشاری | ||