1.

بررسی ترکیب اسیدهای چرب در دو گونه هامور معمولی(Epinephelus coioides) و صبیتی(Sparidentex hasta)(پرورشی و دریایی) در استان هرمزگان

صفحه 1-10
مجید افخمی؛ امین مخلصی؛ مازیار یحیوی؛ مریم احسان پور؛ آیدا خزاعلی؛ علی جوادی

2.

استفاده از پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris) به عنوان منبع پپتون در محیط کشت پایه باکتری های (Vibrio anguillarum, Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis)

صفحه 11-18
زهرا درواج؛ سید روح الله جوادیان؛ محمودرضا اویسی پور؛ ماهرخ نعمتی

3.

بررسی اثرات مصرف توام کنجاله کانولا (Canola) و پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس (Lactobacillus rhamnosus) بر رشد و زنده مانی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

صفحه 19-26
علی قربانی رنجبری؛ زهرا قربانی رنجبری

4.

مطالعه روند صید سه ساله ماهیان استخوانی سفید (Rutilus frisii kutum)، کفال (Liza spp.) و کپور (Cyprinus carpio) در استانهای گلستان، مازندران و گیلان (1390-1388)

صفحه 27-38
مجید محمدنژادشموشکی؛ خدر دردی ئی؛ علی رضایی شیرازی؛ محسن یحیایی

5.

تاثیر متقابل ویتامین Cو اسید فولیک برفاکتورهای رشد بچه ماهی شیپ (Acipenser nudiventris)

صفحه 47-54
میثم نادری؛ شعبانعلی نظامی؛ محمد علی یزدانی ساداتی؛ حسین خارا

6.

شناسایی و پراکنش صدف های خوراکی و تزئینی در خط ساحلی استان بوشهر، خلیج فارس

صفحه 55-66
نصیر نیامیمندی؛ اردشیر یاراحمدی؛ عبدالحسن تنگستانی

7.

تنوع رژیم غذایی سالیانه ماهی گوازیم دم رشته‌ای (Nemipterus japonicus) در سواحل دیلم خلیج فارس

صفحه 67-74
مریم هدایتی‌راد؛ محمد نوید فرصت‌کار؛ سمانه شریف‌زاده؛ لاله موسوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب