1.

بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی

صفحه 1-14
سید شهرام شکرفروش؛ نوردهر رکنی؛ گیتی کریم؛ سید مهدی رضوی روحانی؛ سید محمد مهدی کیایی؛ مریم عباس والی

2.

تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی

صفحه 15-27
رامین عطازاده؛ گیتی کریم؛ جواد حصاری؛ شهرام حنیفیان

3.

مطالعه غلظت عناصر آهن، روی، مس، کادمیوم‌ و سرب در بافت‌های کبد، کلیه و ماهیچه گاو و گوسفند توزیع شده در بازار مصرف شهر همدان در سال 1390

صفحه 29-39
سهیل سبحان اردکانی؛ مهدی ریاحی خرم؛ مریم قاسمی

4.

مطالعه میزان شیوع آلودگی گوشت‌های گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به سالمونلا انتریتیدیس و تایفی موریوم، سال91

صفحه 41-48
هیوا کریمی دره آبی؛ فرزین اسماعیل پور؛ کیوان ابراهیمی محمدی

5.

بررسی ارتباط تجمع آرسنیک با میزان پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت در عضله هشت گونه ماهی در ایران

صفحه 49-58
ابوالفضل عسکری ساری؛ محمد ولایت زاده

6.

تأثیر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره

صفحه 59-68
لیلا روفه‌گری نژاد؛ محمدرضا احسانی؛ مسعود دارابی امین؛ مریم میزانی؛ آیناز علیزاده

7.

بررسی غلظت فلزات سنگین در محصول زراعی توت فرنگی (مطالعه موردی: اراضی کشاورزی شهرستان سنندج)

صفحه 69-80
مهرداد چراغی؛ ندا آریایی نژاد؛ بهاره لرستانی

8.

بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین

صفحه 81-88
عبداله جمشیدی؛ رضا وکیلی؛ حسام الدین سیفی؛ جواد حاجی زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب