1.

بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس سماق روی باکتری سالمونلاتیفی‌موریوم و تعیین اجزای آن

صفحه 1-9
بهراد رادمهر؛ کاوه خامدا؛ افشین رجبی‌خرمی

2.

بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضه‌شده در سوپرمارکت‌های شهرستان شهرکرد

صفحه 11-15
امیر شاکریان؛ علی شریف‌زاده؛ پیمان آقانژاد؛ مهران تاجمیرریاحی؛ الهام صالحی

3.

تعیین عوامل باکتریایی موجود در پوسته و زرده تخم‌مرغ‌های با پوسته آلوده و تمیز عرضه‌شده در تبریز

صفحه 17-27
منصور خاکپور؛ مجتبی بزرگ‌نیا

4.

بررسی بقایای آنتی‌بیوتیکی در بافت‌های خوراکی گاوهای کشتاری تبریز به روش FPT

صفحه 29-37
محمدعلی تربتی؛ مهدی شمشیری؛ افشین جوادی

5.

بررسی میزان هیستامین در ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری‌شده از مراکز فروش ماهی در تهران

صفحه 39-47
زهره مشاک؛ بیژن مرادی؛ بهروز مرادی

6.

اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم

صفحه 49-60
منصوره مظفری؛ جابر سلیمانی؛ نارملا آصفی؛ پریسا جعفریان

7.

بررسی اثر چیلر بر روی لاشه‌های طیور از نظر آلودگی به باکتری لیستریا مونوسایتوژنز در سطح کشتارگاه‌های استان آذربایجان‌غربی

صفحه 61-67
هیوا کریمی دره‌آبی؛ افشین آخوندزاده

8.

مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری

صفحه 69-78
خسرو محمدی؛ گیتی کریم؛ شهرام حنیفیان؛ علیرضا تاری‌نژاد؛ رضا قاسم‌نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب