1.

تعیین انتروتوکسین‌های کلاسیک استافیلوکوکوس‌اورئوس جدا‌شده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA

صفحه 1-10
هاجر مداحی؛ فاطمه رستمی؛ ابراهیم رحیمی؛ فرهاد صفر پور دهکردی؛ محمد جلالی

2.

مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال

صفحه 11-22
مرضیه غلامزاده؛ هدایت حسینی؛ سهیل اسکندری؛ ابراهیم حسینی؛ مریم غلامزاده

3.

جداسازی و شناسایی باکتری‌های لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر، هریس و ورزقان

صفحه 23-37
طاهره نریمانی؛ علیرضا تاری‌نژاد؛ محمد‌امین حجازی

4.

مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان

صفحه 39-47
علی‌اصغر وحیدی‌نیا؛ ایرج صالحی؛ هادی بیگی‌نژاد؛ جلال پورتقی؛ زهرا نظری؛ محمدرضا مرادی

5.

مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانه‌های شیر پگاه‌ اصفهان و گلپایگان

صفحه 49-55
الهه جابری؛ امیر شاکریان؛ ابراهیم رحیمی

6.

بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنی‌های پروبیوتیک و سین‌بیوتیک کم‌چرب

صفحه 57-65
مجید هاشمی؛ حمیدرضا قیصری؛ سید شهرام شکرفروش

7.

ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنج‌های کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد)

صفحه 67-74
مهرداد چراغی؛ زهرا افشاری بهمن بیگلو؛ اصغر سیف

8.

مطالعه میزان آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی تولید و عرضه شده در شهر مراغه در سال 1391

صفحه 75-82
مهوش انوری‌نژاد؛ حمید میرزایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب