1.

واکنش محتوای نسبی آب برگ، پروتئین دانه، عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم به سالیسیلیک اسید و آسکوربیک اسید

صفحه 167-178
شبنم مرادی؛ نورعلی ساجدی؛ شهاب خاقانی

2.

تاثیر کاربرد روی و منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام کلزای پائیزه در گیلان

صفحه 179-191
انسیه فانی اخلاق؛ جهانفر دانشیان

3.

تاثیر طول دوره غرقابی و دما بر فعالیت آنزیم‎های گلیکولیتیک- تخمیری در گیاهچه های گندم

صفحه 193-204
مریم طهماسبی؛ سرالله گالشی؛ افشین سلطانی؛ حمیدرضا صادقی پور؛ احمد ابراهیمی

4.

تاثیر روش های مختلف کاشت و زمان چین برداری بر خصوصیات کمی و کیفی سورگوم علوفه ای در شهرستان ایرانشهر

صفحه 205-214
احمد مهربان؛ افسانه کمالی دلجو؛ امید عزیزیان شرمه

5.

تأثیر پیش تیمار های هورمونی و اسمزی بر شاخص‌های جوانه‌زنی و بیوشیمیایی در بذر اسپرس

صفحه 216-225
مجتبی یوسفی راد؛ محمد شریف مقدسی؛ ابوالفضل معصومی زواریان؛ محسن اصغری؛ ماهرخ نجاتی

6.

بررسی تنوع و روابط بین صفات کمی و کیفی علوفه شبدر قرمز در شرایط اقلیمی شهرستان بروجرد

صفحه 228-239
شهرام نخجوان؛ علی اشرف جعفری؛ مهدی خراط چی؛ محمد شاهوردی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب