1.

بررسی اثر فاکتورهای محیطی روی مواد موثره گرز خشخاش سیاه در مراتع کوهستانی رینه استان مازندران (Papaver bracteatum Lindl.)

صفحه 1-9

2.

مطالعه اثر دمای خشک کردن بر برخی از خصوصیات فیتوشیمیایی برگ (Cynara scolymus L.) کنگرفرنگی

صفحه 10-21

3.

بررسی نیازهایاکولوژیکیگونه‌های مختلف آویشن (Thymus L.) در رویشگاه‌های استان کردستان

صفحه 22-34

4.

ارزیابی کمی و کیفی اسانس اکسشنهای مختلف آویشن کرک آلود در استان یزد (Thymus pubescens)

صفحه 35-43

5.

مقایسه ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه دارویی سنبله نقره‌ای (Stachys byzanthina C. Koch.) در دو منطقه رویشی استان مازندران

صفحه 44-56

6.

بررسی واکنشهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاهان دارویی گاوزبان تحت شرایط مصرف کودهای بیولوژیک و شیمیایی (Borago officinalis L.)

صفحه 57-67

7.

بررسی کمیت و کیفیت روغن اسانسی گیاه دارویی . Proveskia abrotanoides Karel (مطالعه موردی پارک ملی گلستان و کیاسر مازندران)

صفحه 68-71

8.

بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (Citrus Blanco.)

صفحه 82-95


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب