1.

بررسی افزایش خطی شاخص برداشت و پارامترهای مربوط به آن در دوره ی پر شدن دانه در نخود (رقم هاشم)

صفحه 1-9
جعفر پوررضا؛ افشین سلطانی؛ عبدالله بحرانی

2.

بررسی روند رشد دانه برخی ارقام گندم دیم

صفحه 10-20
علی احمدی؛ طهماسب حسین پور؛ فریبا محمدی؛ راضیه پور قاسمی

3.

بررسی همبستگی و رگرسیون بین صفات و عملکرد دانه ژنوتیپ های ذرت تحت شرایط نرمال و کم آبی

صفحه 21-30
نوشین فرج زاده معماری تبریزی؛ سعید اهری زاد؛ ورهرام رشیدی؛ فرخ درویش کجویی؛ سعید خاوری خراسانی

4.

تأثیر تعدیل کننده های تنش کمبود آب (کودهای زیستی و نانواکسید روی) بر صفات موثر بر انباشت مواد در دانه تریتیکاله در شرایط مختلف قطع آبیاری

صفحه 31-47
یونس خیری زاده آروق؛ رئوف سیدشریفی؛ محمد صدقی؛ مرتضی برمکی

5.

تاثیر رژیم آبیاری و شیوه های کاربرد کود شیمیایی فسفر بر کارایی بازیافت فسفر و عملکرد دانه در دو رقم کلزا

صفحه 48-59
راضیه بلدی؛ احسان بیژن زاده؛ روح اله نادری

6.

بررسی همبستگی فنوتیپی و تجزیه علیت صفات مختلف زراعی جو تحت شرایط آبیاری مطلوب و تنش خشکی

صفحه 60-67
مهدی زارع

7.

بررسی اثر سرزنی وروش‌های آبیاری بر میزان عملکرد بذر گیاه گل مغربی

صفحه 68-78
مهراب یادگاری

8.

اثرنانوذرات تیتانیوم و سطوح مختلف آبیاری بر رنگیزه‌های فتوسنتزی، پرولین، کربوهیدرات‌های محلول و پارامترهای رشدی خرفه

صفحه 79-90
حسین سرتیپ؛ علیرضا سیروس مهر

9.

اثر محلول پاشی اسپرمیدین بر ویژگی های بیوشیمیایی خیار (Cucumis sativus L.) در دور های مختلف آبیاری

صفحه 91-100
محسن فرزانه؛ مژگان قنبری؛ وحید عبدوسی

10.

تأثیر مقدار بذر مصرفی و سطوح نیتروژن بر ویژگی‌های زراعی و کارایی مصرف نیتروژن، رقم امید بخش(MB-82-12) جو (Hordeum vulgar L.)

صفحه 101-109
عمران ستاری آرانی؛ محمد میرزاخانی؛ سید امیر فرید هاشمی

11.

تأثیر کود نانو در سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد دانه و روغن کنجد(Sesamum indicum L.)

صفحه 110-122
حامد بخرد؛ فاطمه نیکنام؛ بتول مهدوی

12.

بررسی اثر کودهای اوره و ورمی کمپوست بر میزان جذب نیتروژن، فسفر و پتاسیم در اندام های گیاه دارویی ختمی (Altheae officinalis L.)

صفحه 123-132
امیر علی صادقی؛ کمال حاج محمد نیا قالی باف؛ سید محمد سیدی

13.

ارزیابی تاثیر باکتری‌های محرک رشد گیاهی و کود نیتروژن بر عملکرد و برخی صفات زراعی و فیزیولوژیک گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

صفحه 133-144
سعید حکم علی پور

14.

اثر غلظت و زمان کاربرد نانو اکسید آهن بر کیفیت و عملکرد غده سیب زمینی

صفحه 145-155
علی برقی؛ عبدالقیوم قلیپوری؛ احمد توبه؛ سدابه جهانبخش؛ شهزاد جماعتی ثمرین

15.

اثرات تراکم کشت و کاربرد آهن و روی بر عملکرد کمی و کیفی چای ترش

صفحه 156-167
عبدالرضا برجی آباد؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی

16.

تاثیر قارچ میکوریزاییِ Glomus intraradices بر غلظت عناصر غذایی در نهال های نارنج و بکرایی

صفحه 168-176
یعقوبعلی کرمی؛ محمد مهدی فقیهی؛ یعقوب حسینی؛ رمضان رضازاده؛ علی شهریاری

17.

بررسی فلور و تهیه نقشه پراکنش علف‌‌های هرز مزارع نخود پاییزه(Cicer arietinum L.) شهرستان خرم‌آباد

صفحه 177-190
عبدالرضا احمدی؛ سیدکریم موسوی

18.

تأثیر کاربرد نیتروژن بر قدرت رقابتی گیاه ذرت در تراکم‌های مختلف علف‌هرز قیاق

صفحه 191-200
علی کیوانلو؛ محمد آرمین

19.

تاثیر مراحل فنولوژیک بر کیفیت علوفه چند گونه مرتعی در منطقه جلگه‌ای ساری

صفحه 213-224
محمدرضا طاطیان؛ رضا تمرتاش؛ حسین آقاجان تبار عالی؛ سیدجابر نبوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب