1.

تأثیر کاربرد پس از برداشت اسپرمیدین بر برخی خصوصیات کیفی نارنگی کینو

صفحه 10-1
زهرا پناه؛ مهرزاد هنرور؛ عبدالحسین ابوطالبی

2.

مقایسه اسانس رازیانه، کاربندازیم و تیابندازول بر ویژگی‌های پس از برداشت سیب رقم گلدن دلیشز

صفحه 19-11
عباس سامی؛ عبدالحسین ابوطالبی؛ عبدالحسین محمدی

3.

کاربرد روش غیرتخریبیMRI در تعیین عوارض درونی پیاز و انار

صفحه 33-21
حمیده فاطمی؛ مجید عزیزی؛ قربان صفاییان لایین؛ هادی زارع

4.

تأثیر مدت انبارداری و دمای انبار بر خصوصیات کیفی میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam, CV. ‘Seb’)

صفحه 42-35
ملیحه رمضانی معوا؛ عبدالحسین ابوطالبی؛ رحیم خادمی

5.

اثر اشعه گاما بر بار میکروبی و ترکیبات گیاه دارویی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)

صفحه 53-43
راضیه ولی اصیل؛ مجید عزیزی؛ معصومه بحرینی؛ حسین آرویی

6.

کاربرد اسانس گیاهان دارویی در کنترل پوسیدگی پس از برداشت توت فرنگی رقم سلوا ناشی از قارچ Botrytis cinerea

صفحه 73-55
سمانه محمدی؛ حسین آرویی؛ علی تهرانی فر؛ وحید جهانبخش

7.

کنترل بیولوژیک پوسیدگی خشک فوزاریومی غده‏های سیب‏زمینی توسط گونه‏های آنتاگونیست Trichoderma spp. و Talaromyces flavus

صفحه 87-75
زهرا تقی زاده؛ صدیقه محمدی؛ حسین علایی

8.

بررسی ترکیبات مختلف کلسیمی و غلظت آنها بر سیب رقم رد دلیشز در زمان برداشت و پس از برداشت

صفحه 105-89
محسن صالحی؛ عبدالحسین ابوطالبی؛ سیدعبدالحسین محمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب