1.

بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان (Ocimum basilicum cv. Keshkeni luvelou)تحت سطوح مختلف متیل‌جاسمونات و سمیت سرب

صفحه 1-16
سمیه اسدی؛ محمد مقدم؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ امیر فتوت

2.

بررسی نقش اکسید نیتریک در تحمل به خشکی ماش (Vigna radiata L.)

صفحه 17-30
امید صادقی پور

3.

بررسی اثر دگرآسیبی تفاله حاصل از روغن‌کشی میوه زیتون (Olea europaea L.) بر برخی صفات فیزیولوژیکی و عملکرد سه رقم گندم در شرایط آب‌و‌هوایی خوزستان

صفحه 31-50
آذین غفاری زاده؛ سید منصور سیدنژاد؛ موژان وفایی؛ عبدالعلی گیلانی؛ عذرا صبورا

4.

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی، سنجش محتوی متابولیت‌های ثانویه و اسمولیت‌های اندام‌های هوایی و زیرزمینی گیاه دارویی مامیران (Chelidonium majus L.) در مراحل مختلف فنولوژیکی

صفحه 51-66
مریم نیاکان؛ آیتن جرجانی؛ ابراهیم غلامعلی پور علمداری

5.

تأثیر دور آبیاری و اسیدهیومیک بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی آویشن (Thymus vulgaris L.)

صفحه 67-82
حسین گرگینی شبانکاره؛ سارا خراسانی نژاد؛ محمدرضا عباسی؛ علیرضا طبسی

6.

تعیین مهم‌ترین صفات مؤثر بر نشت الکترولیتی گلابی وحشی (Pyrus biossieriana Buhse) تحت شرایط تنش خشکی با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره

صفحه 83-94
سید مرتضی زاهدی؛ مهدیه کریمی؛ فرزاد کیان ارثی

7.

تأثیر نوع و روش کاربرد کودهای نانو و شیمیایی بر عملکرد دانه و اسانس گل گاو زبان اروپایی (Borago officinalis L.)

صفحه 95-107
پریزاد محمودی؛ مهرداد یارنیا؛ ورهام رشیدی؛ رضا امیرنیا؛ علیرضا تاری نژاد

8.

اثر کودهای زیستی بیومیک و نانو (آهن، روی، منگنز) بر عملکرد اقتصادی، آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و غلظت برخی عناصر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) تحت تنش خشکی

صفحه 108-120
عصمت هاشمی؛ نفیسه مهدی نژاد؛ براتعلی فاخری؛ رقیه محمد پور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب